Elektrische auto huren in Alphen

Autohopper Alphen-Chaam, de no-nonsense autoverhuurder

Elektrische auto huren bij Autohopper Alphen-Chaam

Geef jij net als wij om het milieu? Een elektrische auto is een steeds beter alternatief voor een benzine- of dieselauto. Daarom verhuren wij nu in Alphen ook volledig elektrische auto’s. Waar voorheen de lage actieradius van elektrische auto’s een drempel was, vormt deze steeds minder problemen. De nieuwste elektrische auto’s hebben een actieradius van maar liefst 450 kilometer! Twijfel dus niet langer en huur meteen een elektrische auto bij Autohopper Alphen-Chaam! Of heb je vragen? Dan hebben een overzichtje met veel gestelde vragen op deze website staan maar uiteraard kun je ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Wil je vandaag nog een elektrische auto huren in Alphen? Bel dan 013-2032230!

Bijv. een Hyundai E-Kona of Kia E-Niro

Selecteer hier je elektrische auto!

Veelgestelde vragen over elektrische auto huren

Kan ik kilometervrij een auto huren in Alphen?
Nee, je krijgt 100 vrije kilometers per dag, daarna betaal je € 0,18 per extra gereden km. Het is dus helaas niet mogelijk om km vrij te huren of om een km bundel af te sluiten.

Hoef ik voor de eerste 100 km dan geen elektriciteit te betalen?
Jawel, de vergoeding die je per kilometer moet betalen is puur voor de afschrijving van de auto. Je moet dus daarnaast nog wel elektriciteit betalen.

Krijg ik er er een laadpas bij?

Ja je kunt van ons een laadpas mee krijgen, achteraf verrekenen we dan de verbruikte elektriciteit.

Kan ik een auto huren als ik onder de 21 of student ben?
Bij ons autoverhuurbedrijf is dat geen probleem, zo lang je in het bezit bent van een geldig rijbewijs natuurlijk! Of je nou 18, 19, 20 of 21 jaar bent, je kan bij ons in Alphen-Chaam gewoon terecht voor een huurauto of -busje! Ook als je minder dan een jaar je rijbewijs hebt kan je bij ons terecht. Je hebt dat rijbewijs toch niet voor niks gehaald? Wel moet je er rekening mee houden dat je het eigen risico niet kan verlagen.

Kan ik ook een specifiek merk auto huren, zoals een Tesla? 

Nee, bij ons huur je altijd een klasse, geen merk. We verhuren altijd degelijke auto’s, maar als je echt per sé een Tesla of ander specifiek merk auto wil huren kan je niet bij ons terecht.

De auto of (personen)bus die ik wil huren staat niet op deze pagina, kan ik die dan ook niet bij jullie huren?
Je mag natuurlijk altijd even bellen, dan bespreken we de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

    Aanhef